Linkek a témában:
Hozzávalók, elkészítési mód
Fél kg bodza, fél kg magnélküli szőlő, fél kg hagyma, fél kg körte, fél kg szilva, 40 dkg zellergumó, 1,25 dl 20 %-os ecet, 1,25 dl fehérbor, 70 dkg barnacukor, darabka gyömbér, 2 szegfűszeg, só ceyennebors.
Meghatározás
A bodza.lap.hu a bodzával kapcsolatos oldalakat gyűjtötte egy startlap gyűjteménybe. A bodza ismertetése, fajtái, felhasználhatósága, jellemzői, gyógyhatása. A bodza számtalan elkészítési módja, receptek, ötletek. Bodzaszörp, bodzabor, tea, szósz, pezsgő, leves, pálinka...stb. A bodza név egyéb vonatkozásai. Bodza vidéke - Székelyföld, Bodza-szoros, Bodzavirág Fesztivál, bodzachutney.